Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Confortul termic in echilibru

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Montaj aer conditionat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

450 lei Lei
Brand
MONTAJ AER CONDITIONAT
Out Of stock
Descriere
Montaj aer conditionat

Prezenti pe o piata in continua dezvolatare datorita modificarii conditiilor climaterice ne propunem sa rezolvam problema creata de cresterea cererii pentru solutiile de climatizare.

Calitatea serviciilor noastre, experienta precum si profesionalismul angajatilor ne pot permite sa raspundem solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Executia lucrarii este realizata de personal calificat cu experienta de peste 10 ani in domeniu

Lucram numai cu scule de gaurire marca Bosch profesional - POMPA VID - aspirator profesional de praf - astfel incat in urma instalarilor executate de noi nu ramane praf totul este la fel ca inainte.

Echipele noastre asigura instalarea aparatului de aer conditionat indiferent de marca, orice montaj urmand a fi solutionat in maxim 24/48 ore de la solicitarea dumneavoastra.

Instalarea cat si service-ul sunt la fel de importante ca si alegerea tipului de aparat, deoarece instalarea necorespunzatoare duce la o functionare defectuoasa si chiar si la defectarea aparatului.

De asemenea, in timpul lunilor caniculare sau a celor cu temperaturi foarte scazute, sistemul de climatizare va genera condens, acesta fiind un mediu extrem de propice culturilor de bacterii, spori, ciuperci si microbi - sursa mirosurilor neplacute.

Pentru a preveni aceste probleme, noi recomandam verificarea periodica a aparatului si interventia prompta asupra eventualelor defectiuni sesizate.

Serviciile pe care vi le punem la dispozitie sunt: instalare profesionala si mentenanta specifica;
• service-intretinere pentru o gama foarte larga de aparate de aer conditionat.
• re-pozitionari, incarcari cu agent frigorific (" Freon "), precum si alte operatiuni specifice.
• intretinere aparate de climatizare pe baza de abonament.
• consultanta in ceea ce priveste alegerea aparatului de aer conditionat in functie de spatiul ce urmeaza a fi utilat si de nevoile si posibilitatile dumneavoastra

Va stam la dispozitie cu consultanta telefonica gratuita - asiguram orice serviciu legat de montarea-demontare si intretinerea aparatelor de aer conditionat - oferim reduceri la un nr mai mare de instalari - totul este negociabil - comercializam o larga gama de modele de aparate de aer conditionat de diferite puteri 9000 - 40000 btu - de la - splituri - casete de tavan - duct - coloana - ventiloconvectoare - etc

Nu ezitati sa ne sunati, sa ne consultati in prealabil - daca dorinti sa cumparati sau sa instalati un aer conditionat cu firma noastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura