Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Confortul termic in echilibru

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii muzica botez nunta, aniversare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

900 lei Lei
Brand
PROFESIONALISM
Out Of stock
Descriere
Incepem prin a mentiona faptul ca organizarea cu succes a unei petreceri de botez cere o planificare cu o deosebita atentie si munca pe masura evenimentului, pe care cu siguranta il doriti unul memorabil si de succes.

Dj profesional - legal
detinem licente de utilizare si reproducere a muzicii UPFR - UCMR - CREDIDAM - etc.(fara riscul de a va trezi cu petrecerea oprita din cauza ca folositi dj care nu platesc aceste drepturi + amenda !!!)

Daca sunteti tentati sa credeti ca veti economisi bani daca incercati sa organizati evenimentul de botez in regie proprie, sa stiti ca nu este asa.

Nu uitati ca orice activitate trebuie efectuata de catre profesionisti ca sa nu mai punem la socoteala si timpul alocat acestei activitati care v-ar distrage de la activitatile prioritare, dar mai ales la atentia care trebuie acordata din plin bebelusului.

Tocmai de aceea, echipa LIBRA SYSTEM isi foloseste intreaga sa experienta, tocmai ca dumneavoastra cat si invitatii dumneavoastra sa va simtiti confortabil si relaxat, sa puteti sa va bucurati din plin de trairile specifice acestui deosebit eveniment cat si acela de a avea sentimentul lucrului bine facut.

sistem sonorizare profesional DYNACORD
putere 2600 W
2 CD PLAYERE CDJ PIONEER - DJM PIONEER

LA CERERE - EFECTE LUMINI - 2 LASER VERDE-ROSU - MASINA DE FUM 1600W - MASINA miniBALOANE - EFECT LUMINI - MOOVINGHEAD - etc

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati chiar acum, stabilim o intalnire si petrecerea este ca si pregatita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura